Online2You en JesNet gaan samen

Vanaf vandaag gaat Online2You samen met JesNet en zullen beide ondernemingen naar buiten treden als JesNet. De website wordt omgezet in de stijl van JesNet. Alle contracten blijven lopen en uw diensten blijven zoals u dat van ons gewent bent. 

1e Okt 2021
DNSSEC

Vanaf vandaag is Online2You gestart met de lancering en implementatie van DNSSEC op alle domeinnamen waarbij we zelf het DNS-beheer doen. Daarbij proberen we een start te maken met de domeinen waarvoor we ook de e-mail afhandeling doen te voorzien van DANE. Beide zijn een maatregel van het Forum Standaardisatie. DNSSEC DNSSEC staat voor ... Lees verder »

19e Sept 2019
Nieuwe Partners

Team Online2You is trots om te kunnen mededelen dat we in september twee nieuwe partners mogen verwelkomen in ons partnerteam. Samen met onze partners kunnen we samen doorgroeien naar nog betere en snellere service. 

2e Sept 2019
Eigen Nameservers

Met trots wil team Online2You u laten weten dat vanaf vandaag wij onze eigen DNS & Nameserver platform hebben. Hiermee hebben wij meerdere name servers met DNS opties redundant uitgevoerd over onze datacenters in Groningen, Amsterdam, Antwerpen en Brussel.  Met deze stap heeft u als klant nog meer mogelijkheden om snel en volledig uw eigen ... Lees verder »

3e Aug 2019
1 2

Powered by WHMCompleteSolution